Maak kennis met Jolanda Koning

Wat zijn je raakvlakken met de agrarische sector?

Ik ben boerendochter. Opgegroeid op een melkveebedrijf in Noord-Holland. Vanzelfsprekend op de boerderij meegewerkt en al snel ook in de omgeving aan ’t werk bij zowel akkerbouw, tuinbouw als sierteeltbedrijven. Na de Agrarische Hogeschool - studierichting Tuinbouw heb ik achtereenvolgens gewerkt bij een agrarische landelijke belangenorganisatie, bij een groenvoorziening en bij een internationale producent & groothandel in Groenten & Fruit. Met deze achtergrond sta ik nu klaar om u te ondersteunen voor het vinden van de juiste man of vrouw voor uw bedrijf.

Welke toegevoegde waarde ben jij voor de opdrachtgever?

Ik snap het belang en de meerwaarde van een goede match, zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Goed luisteren is een belangrijke eerste stap. Ik ben een creatief denker en zoek altijd om de juiste combinatie voor elkaar te krijgen.

Welke 3 kernwoorden omschrijven jou?

Creatief, gedreven en positief.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het ontmoeten van alle ondernemers en  unieke kandidaten, evenals het bezoeken van de uiteenlopende bedrijven in de agrarische-, groene sector. En het succesgevoel als zowel werkgever als werknemer tevreden is met de match.

Jolanda Koning
Zuid-Holland Zuid. Ten zuiden van Maas en Lek
Jolanda Koning
Whatsapp 0641316333

Vacatures van Jolanda Koning