Over Agriwerker

Het verhaal van Agriwerker

Agriwerker verzorgt al sinds 2010 de werving en selectie van vakmensen, specialisten en middenkader in de agrarische en groene sector. We zijn een landelijk netwerk van 20 arbeidsbemiddelaars. Iedere bemiddelaar is actief in zijn eigen regio. De bemiddelaar spreekt de taal van de sector en heeft een breed netwerk aan kandidaten- en werkgeverszijde. Bij Agriwerker gaan we voor echt persoonlijk contact tussen tussen werkgever en kandidaat. Vanuit deze aandacht en kennis van de sector ontstaan de juiste matches.

We bemiddelen ook voor vacatures in het buitenland.

Het verhaal van Agriwerker

Vakmensen en specialisten

Agriwerker is een onmisbare bron voor vakmensen, professionals en specialisten in de agrarische sector. Wij bemiddelen agrarisch personeel op MBO, HBO en WO niveau. De bemiddelaars van Agriwerker gaan persoonlijk in gesprek met kandidaten en werkgevers. Met als doel de juiste match.

Schaalvergroting en specialisatie in de agrarische sector zorgt voor een continue en toenemende vraag naar vakmensen en specialisten. Agriwerker is actief voor ondernemers in de agrarische sector en de Agribusiness. Onze sectoren betreffen: bedrijven in de land- en tuinbouw, veehouderij, glastuinbouw, loonwerk & transport én groene sector.

Vakmensen en specialisten

Het succes van Agriwerker

Agriwerker en alle bemiddelaars hebben een sterke affiniteit met de agrarische sector. Onze bemiddelaars zoeken op persoonlijke wijze verbinding met kandidaten en werkgevers in deze dynamische sector. We kijken met volle aandacht naar kandidaat en bedrijf. Alles gericht op de perfecte match tussen medewerker en werkgever.

We zijn trots op ons succes als marktleider in het middensegment van vakmensen, professionals en specialisten.

Het succes van Agriwerker
Voor écht interessant agrarisch werk

Agriwerker denkt met jou mee

Ben jij op zoek naar een agrarische baan die echt bij jou past? Wij gaan persoonlijk met je in gesprek over wie je bent, wat jouw talenten zijn en uiteraard je wensen. Samen met jou gaan we in ons netwerk op zoek naar jouw nieuwe agrarische baan. Laten we beginnen!

Open solliciteren
signup

Meer weten of direct contact met een bemiddelaar?

Geheel vrijblijvend
Discreet en vertrouwd
Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.