Over Agriwerker

Het verhaal van Agriwerker

Agriwerker is een werving- en selectiebureau voor de Agrarische sector; bemiddeling van personeel, detachering & uitzenden en verlonen van medewerkers bij bedrijven in de brede Agrosector.

Agriwerker is landelijk dekkend en is met 20 bemiddelaars vertegenwoordigd in elke regio. We spreken de taal van de sector. We bemiddelen ook voor vacatures in het buitenland.

Het verhaal van Agriwerker

Vakmensen en specialisten

Agriwerker is een onmisbare bron voor vakmensen (MBO) en professionals & specialisten (HBO, WO) op zoek naar een mooie of betere baan bij succesvolle bedrijven in de agrarische sector.

Onze kernklanten zijn bedrijven in de Land- en Tuinbouw, Glastuinbouw, Veehouderij, Loonwerk & Transport, Groene sector.

Onze grootste klanten zijn actief in de Agribusiness; toeleverende en afnemende ondernemingen, vaak met ondernemers aan het stuur. 

Schaalvergroting zorgt voor een continue en toenemende vraag naar goed gekwalificeerd personeel dat belangrijke posities binnen de ondernemingen vervult.

Vakmensen en specialisten

Het succes van Agriwerker

Agriwerker en alle bemiddelaars hebben een sterke affiniteit met de agrarische sector. Onze bemiddelaars zoeken op persoonlijke wijze verbinding met kandidaten en werkgevers in deze dynamische sector. We kijken met volle aandacht naar kandidaat en bedrijf. Alles gericht op de perfecte match tussen medewerker en werkgever.

Het succes van Agriwerker
Voor écht interessant agrarisch werk

Agriwerker denkt met jou mee

Wat zijn jouw wensen? Wie ben jij? Jíj speelt bij ons de hoofdrol. Op basis van wie jij bent als persoon en onze kennis van de agro jobs, zoeken wij in ons ruime netwerk naar de uitdaging die het beste bij jou past.

Open solliciteren
signup

Meer weten of direct contact met een bemiddelaar?

Geheel vrijblijvend
Discreet en vertrouwd
Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op