Maak kennis met Jan Bouwers

Wat zijn je raakvlakken met arbeidsbemiddeling

Geboren en getogen op het vleesveebedrijf van mijn ouders in het Drentse Gees. Door mijn studiekeuze Dier- en veehouderij eerst MBO in Emmen en daarna HBO in Dronten heb ik mij daarin verder verdiept en ontwikkeld. Ook tijdens mijn werk ben ik altijd primair en secundair met de agrarische sector verbonden geweest, van mestwet- en regelgeving tot advies en begeleiding.

Welke toegevoegde waarde ben jij voor de opdrachtgever?

Door te luisteren om te begrijpen in plaats van alleen te luisteren om te reageren kun je verstaan wat niet altijd woordelijk gezegd wordt. De ervaring die ik heb opgedaan bij het aannemen van nieuwe collega’s heeft mij geleerd dat soms juist de ‘soft skills’ van groter belang zijn dan de harde functie-eisen. Vanzelfsprekend moet een kandidaat de nodige kennis hebben om de openstaande functie te kunnen vervullen maar ik ben van mening dat voor gemotiveerde kandidaten het aanleren van nieuwe taken veel makkelijker is dan het aanpassen van het type persoonlijkheid dat iemand heeft. Wij presteren allemaal het beste als we gewoon onszelf kunnen zijn.

Welke 3 kernwoorden omschrijven jou?

Eerlijk, betrouwbaar en verantwoordelijk

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het vinden van de beste match voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat waardoor voor beide partijen elke dag opnieuw een plezierige werkdag wordt! Daar wordt iedereen blij van, inclusief ikzelf!

Jan Bouwers
Drenthe
Jan Bouwers
Whatsapp 0620658961