Maak kennis met Marian van Thiel

Wat zijn je raakvlakken met de agrarische sector?

Geboren en getogen op een veehouderijbedrijf.

MAS, HAS gevolgd en werkzaam geweest als adviseur en coach van agrarische (jonge) ondernemers. Ik draag het agrarisch onderwijs (waarin ik zelf een aantal jaar als coach en veehouderij docent gewerkt heb) een warm hart toe. Samen met mijn man hebben we een melkveebedrijf met een akkerbouwtak.

Welke toegevoegde waarde ben jij voor de opdrachtgever?

De behoefte van de agrarisch ondernemer of de agrarische periferie is het uitgangspunt, maar ik probeer nadrukkelijk ook de wensen en kwaliteiten van medewerkers tot hun recht te laten komen. Wat is er mooier dan een werkgever en een medewerker bij elkaar te brengen die daar allebei heel tevreden mee zijn. Dit is de basis voor een succesvolle samenwerking.

Welke 3 kernwoorden omschrijven jou?

Ondernemend, toegankelijk en daadkrachtig.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Mijn felicitatie nadat ik opdrachtgever en werknemer vol vertrouwen hoor zeggen dat ze het zien zitten met elkaar. Wat mij ook voldoening geeft is dat medewerkers regelmatig in een heel andere functie komen te werken als wat ze zelf vooraf bedacht hadden. Een keuze die we in een persoonlijk gesprek samen maken en waarin ontwikkelmogelijkheden, inpassing van privé wensen en passie voor het vak de basis vormen.

Marian van Thiel
Brabant Oost, Noord-Limburg Noord, Maas & Waal
Marian van Thiel
Whatsapp 0629621413

Vacatures van Marian van Thiel