Werving en selectie

Uw nieuwe medewerker via Agriwerker

  • Agriwerker is de grootste, landelijk actieve bemiddelaar in personeel voor de agrarische sector. Wij zijn een jong bedrijf met een team van 20 ervaren bemiddelaars. Zoekt u een nieuwe medewerker in de agrarische sector of agribusiness? Wij helpen u met de werving & selectie! ‘No cure, no pay’’:  u betaalt pas bij resultaat.
Uw nieuwe medewerker via Agriwerker

Werving en selectie in de agrarische sector

Ondernemers in de agrarische sector in zowel binnen- als buitenland weten ons te vinden. Waardoor? Onze persoonlijke werkwijze en kennis van de sector! Wij verzorgen de werving en selectie in de agrarische sector voor bedrijven in de land- en tuinbouw, glastuinbouw, veehouderij, loonwerk & transport en de groene sector: 

- Vakmensen en bedrijfsleiders; 
- Meewerkend voorlieden, allround medewerkers;  
- Teeltspecialisten, gewasverzorgers; 
- Melkers, dierverzorgers, herdmanagers; 
- Chauffeurs tractors, zelfrijders, heftrucks en kraanmachinisten;
- Hoveniers, medewerkers groenvoorziening, bos- en natuurbeheer. 

Staat uw functie hier niet bij? Vraag gerust naar de vele mogelijkheden! 

Werving en selectie in de agrarische sector

Werving en selectie in de agribusiness

Werkzaam in de agribusiness? Ook dan nemen wij uw werving & selectie graag uit handen. Denk aan (agrarisch) adviseurs, vertegenwoordigers, accountmanagers, bedrijfsleiders, managers, projectleiders, planners, monteurs, chefs werkplaats, sector- en teeltspecialisten, inkopers, administratieve en financiële krachten, binnendienst en buitendienst, buitenland etc. 
 

Werving en selectie in de agribusiness

Agriwerker levert resultaat

Het grote netwerk van Agriwerker.nl levert resultaat voor u als ondernemer;  

- Dagelijks zoeken duizenden werkzoekenden in de ongeveer 600 vacatures voor vakmensen en specialisten en middenkader op Agriwerker.nl
- Wij werken samen met andere vacaturesites, ontwikkelen social mediacampagnes en zijn makkelijk te vinden
- Groot en dagelijks groeiend netwerk onder vakmensen en specialisten: 14415 profielen, 23180 CV's van kandidaten en 37458 vacature-alerts!
- Ervaren bemiddelaars in elke regio met grote netwerken van kandidaten 

 

Ga met ons de samenwerking aan! 
U heeft uw vragen en wensen, wíj hebben inzicht in de arbeidsmarkt. Wij spreken de taal van de agrarische sector en begrijpen uw zoektocht. Kortom: de sleutel voor een succesvolle bemiddeling van een nieuwe gemotiveerde medewerker. Laten we beginnen! 

Agriwerker levert resultaat

Vind uw bemiddelaar bij u in de buurt

Agriwerker is landelijk dekkend en is in elke regio vertegenwoordigd door 20 bemiddelaars die de taal van de sector en regio spreken. Onze professionals zijn niet zomaar bemiddelaars: ieder van ons heeft een sterke affiniteit met en passie voor de agrarische sector. Wij zoeken op een persoonlijke wijze verbinding met zowel kandidaten als werkgevers in deze dynamische sector. We kijken met volle aandacht naar kandidaat en bedrijf. Alles gericht op de perfecte match tussen medewerker en werkgever.

Voor écht interessant agrarisch werk

Agriwerker denkt met jou mee

Wat zijn jouw wensen? Wie ben jij? Jíj speelt bij ons de hoofdrol. Op basis van wie jij bent als persoon en onze kennis van de agro jobs, zoeken wij in ons ruime netwerk naar de uitdaging die het beste bij jou past.

Open solliciteren
signup

Meer weten of direct contact met een bemiddelaar?

Geheel vrijblijvend
Discreet en vertrouwd
Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op