Over Agriwerker voor werkzoekenden

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Op zoek naar een andere baan of een nieuwe uitdaging in de agrarische sector? Wij gaan samen met jou op zoek naar de baan die bij je past. Al onze aandacht gaat uit naar wie jij bent als persoon en welke functie daar het beste op aansluit. Jij hebt de hoofdrol en wij denken met jou mee. Leer jouw carrièremogelijkheden kennen: sluit een andere functie nog beter aan op jouw wensen? Of weet je nog niet wat voor werk je zou willen? Wij zien jouw potentie en kansen. En die kansen grijpen wij!

Al onze bemiddelaars spreken de taal van de dynamische, agrarische sector en staan er middenin. Het is onze missie om jou de meest optimale en snelle reis te bieden naar een nieuwe werkbestemming. De perfecte match: daar gaan wij voor! 

Schrijf je in bij agriwerker
Waarmee kunnen wij jou helpen?

 • Kennismaking
  Wij bespreken jouw kansen
 • Wij zoeken het juiste bedrijf
  Wij gebruiken ons netwerk
 • Het sollicitatiegesprek
  Wij geven je advies
 • Mooi aanbod
  Wij helpen met onderhandelen

Voordelen voor medewerkers

Korte lijnen met vaste bemiddelaar
Agrarisch netwerk in jouw regio
We gaan voor de perfecte match

Vind jouw bemiddelaar bij jou in de buurt

Agriwerker is landelijk dekkend en is in elke regio vertegenwoordigd door 20 bemiddelaars die de taal van de sector en regio spreken. Onze professionals zijn niet zomaar bemiddelaars: ieder van ons heeft een sterke affiniteit met en passie voor de agrarische sector. Wij zoeken op een persoonlijke wijze verbinding met zowel kandidaten als werkgevers in deze dynamische sector. Allemaal hebben wij het ondernemersbloed in ons. En onze dienstverlening? No nonsense en daadkrachtig: afspraak is afspraak.  

Voor écht interessant agrarisch werk

Agriwerker denkt met jou mee

Wat zijn jouw wensen? Wie ben jij? Jíj speelt bij ons de hoofdrol. Op basis van wie jij bent als persoon en onze kennis van de agro jobs, zoeken wij in ons ruime netwerk naar de uitdaging die het beste bij jou past.

Open solliciteren
signup

Meer weten of direct contact met een bemiddelaar?

Geheel vrijblijvend
Discreet en vertrouwd
Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op