Over Agriwerker voor werkgevers

Waarmee kunnen wij u helpen?

Bent u een werkgever in de agrarische sector en op zoek naar een nieuwe medewerker? Wij kijken met aandacht naar uw bedrijf en wie het team compleet maakt. In ons netwerk aan kandidaten zoeken wij de perfecte match. Wij denken in kansen en nemen u als ondernemer hierin mee. Met onze kennis van en passie voor de agrarische sector beantwoorden wij vragen al voordat u ze ons gesteld hebt. Dit betekent kansen zien en actie ondernemen! Advies dat u verder helpt en een kandidaat die bij uw bedrijf past: daar kunt u bij ons van op aan. 

Laagdrempelig contact, no-nonsense en kennis van de sector: u kunt op ons rekenen in de zoektocht naar de perfecte match. De juiste invulling van uw team voor nu en in de toekomst!

Neem contact met ons op
Waarmee kunnen wij u helpen?

 • Kennismaking
  Wij bespreken jouw kansen
 • Wij zoeken het juiste bedrijf
  Wij gebruiken ons netwerk
 • Het sollicitatiegesprek
  Wij geven je advies
 • Mooi aanbod
  Wij helpen met onderhandelen

Voordelen voor ondernemers

Voor de perfecte match
Korte lijnen, vaste bemiddelaar
We spreken de sectortaal

Vind uw bemiddelaar bij u in de buurt

Agriwerker is landelijk dekkend en is in elke regio vertegenwoordigd door 20 bemiddelaars die de taal van de sector en regio spreken. Onze professionals zijn niet zomaar bemiddelaars: ieder van ons heeft een sterke affiniteit met en passie voor de agrarische sector. Wij zoeken op een persoonlijke wijze verbinding met zowel kandidaten als werkgevers in deze dynamische sector. Allemaal hebben wij het ondernemersbloed in ons. En onze dienstverlening? No nonsense en daadkrachtig: afspraak is afspraak.  

Voor écht interessant agrarisch werk

Agriwerker denkt met jou mee

Wat zijn jouw wensen? Wie ben jij? Jíj speelt bij ons de hoofdrol. Op basis van wie jij bent als persoon en onze kennis van de agro jobs, zoeken wij in ons ruime netwerk naar de uitdaging die het beste bij jou past.

Open solliciteren
signup

Meer weten of direct contact met een bemiddelaar?

Geheel vrijblijvend
Discreet en vertrouwd
Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op